Spelregels

Online versie

Stadt, Land, Rivier online

Het Stadt, Land, Rivier is een gemeenschappelijk kinderspel dat door velen wordt herinnerd. Je zult veel plezier hebben met het spelen van het spel thuis met kinderen of vrienden. De game is ook een geweldige metgezel voor de weg, feesten, teambuilding, op school en is een ideaal cadeau voor degenen die van kennisspellen houden. Gedurende het spelyou develop your vocabulary and train your memory.

Online versie van het spel Stadt, Land, Rivier. Speel met vrienden en verbeter je woordenschat in een van de 40 ondersteunde talen.

Speel spel
Stadt, Land, Rivier

Doel van het spel

Stadt, Land, Rivier Hoe u een spel kunt starten

Het doel van het spel is om woorden voor geselecteerde spelcategorieën te vinden en op te schrijven. Het spel wordt gespeeld in meerdere ronden. In elke ronde wordt gezocht naar woorden die beginnen met een willekeurig gekozen letter uit het alfabet. De door de spelers ingevoerde woorden worden beoordeeld op basis van de punten. De speler die de meeste punten behaalt, wint.

Het scoren

 • Als je geen woord hebt dat 0 punten heeft opgeschreven.
 • Je hebt hetzelfde woord geschreven als iemand anders 5 punten.
 • Je hebt een woord opgeschreven en niemand anders heeft hetzelfde woord 10 punten.
 • Jij bent de enige die een woord 15 punten heeft opgeschreven.

Hoe u een spel kunt starten

Stadt, Land, Rivier Hoe u een spel kunt starten
 • Op de nieuwe game pagina, selecteer de gamecategorieën die u wilt spelen en klik op Nieuw spel maken.
 • Nadat je op een nieuw spel maakt, kiest u andere instellingen:
  • Game Letters - letters die kunnen worden gebruikt voor individuele rondes van het spel.
  • Aantal spelers - Selecteer het maximale aantal spelers waarmee u wilt spelen. De game kan worden gestart met een kleiner aantal verbonden spelers.
  • Aantal rondes
  • Het beëindigen van een ronde - Er zijn twee manieren om een ​​ronde te beëindigen. Een ronde kan worden beëindigd met behulp van de stopknop, die door de eerste speler wordt ingedrukt die alle spelcategorieën invult. Of een ronde kan automatisch eindigen nadat de geselecteerde tijdslimiet is verlopen.
  • Wie kan meedoen - Je kunt kiezen of iemand meedoet of alleen spelers die je uitnodigt via de spellink.

Hoe u tegenstanders uitnodigt voor het spel

Stadt, Land, Rivier Hoe u tegenstanders uitnodigt voor het spel
 • Nadat je een nieuw spel hebt gemaakt, moet je wachten tot je tegenstanders verbinding maken. U kunt spelers uitnodigen met behulp van de weergegeven link.
 • Als je niemand hebt om mee te spelen, kun je tegen een robot spelen. De robots gebruiken alleen woorden die in het verleden door andere spelers zijn ingevoerd en zijn als geldig geëvalueerd.
 • De kwaliteit van een spel met robots hangt af van hoeveel ongeldige woorden zijn gemarkeerd door andere spelers. Markeer ongeldige woorden van andere spelers om de kwaliteit van de robots te verbeteren.
 • Wanneer het spel begint, vullen spelers de woorden voor elke categorie zo snel mogelijk in. De woorden beginnen met een letter die willekeurig werd geselecteerd uit de game -letters gekozen toen het spel werd gestart.
 • Aan het einde van elke spelronde kun je de ongeldige woorden van andere spelers markeren. Als de meerderheid van de spelers een woord als ongeldig markeert, zal het woord niet tellen.
 • Het spel eindigt na het ingestelde aantal rondes.
 • Aan het einde van het spel worden punten toegekend voor voltooide woorden volgens de scoregels.
 • De speler met de meeste punten wint.

Hall of Fame

Stadt, Land, Rivier Hall of Fame

De resultaten van alle geregistreerde spelers worden getoond in de halls of fame. De spelersscore in de Hall of Fame is gebaseerd op het aantal andere spelers die je hebt verslagen in je games en die de game tot het einde hebben uitgespeeld. Punten kunnen niet worden verdiend voor bots en spelers die het spel niet hebben voltooid.

Voorbeeld: Een spel voor 10 spelers. 6 spelers zullen ingelogd zijn, 2 zullen als gasten spelen en 2 zullen bots zijn. Als alle spelers tot het einde in het spel blijven, krijgt de eerste speler 8 punten, de tweede 7 punten, de derde 6 punten, enz. Maar als slechts 6 spelers het spel beëindigen en twee van hen verlaten het spel, kan de eerste speler maximaal 6 punten behalen.

Offline versie

Download gratis PDF-sjablonen voor Stadt, Land, Rivier. Elke sjabloon bevat een alfabet voor het spel en vooraf ingestelde categorieën. Maar dat is nog niet alles! Met onze sjabloongenerator kun je ook eenvoudig je eigen categorieën en spelsjabloon naar wens maken. Het spel is ontworpen voor twee of meer spelers en heeft een zwart-wit ontwerp dat de kleuren van je printer spaart. Print de PDF-sjabloon en geniet van eindeloos speelplezier!

Download PDF
Stadt, Land, Rivier